Ruotsia suomeksi

Olen Ruotsiin muuttanut suomalainen nainen. Kerron blogissani tuntemuksistani, havainnoistani ja kokemuksistani täällä Ruotsissa.

keskiviikko 12. kesäkuuta 2019

Hyvä suomalaiset pedagogit!

Viimeisiä viedään....melkein.
Jonkin aikaa on vielä jaksettava ennen kuin pääsee kesälaitumelle.
Loman jälkeen aloitan työskentelyn hieman vanhempien lasten kanssa. Seuraan muutaman meidän pienen mukana seuraavaan ryhmään. Muutos heille ei tule olemaan niin vaikea, kun on tuttu aikuinen mukana😊.


Nyt haluan antaa SUUREN SUUREN KUMARRUKSEN Suomalaiselle varhaiskasvatukselle ja sen parissa työskenteleville💓💓💓👍👍👍. Meillä on kyllä niin mielettömän taitavat, osaavat, itse ajattelevat  ammattilaiset. Johtajat johtavat ammattitaitoisesti ja vastuuntuntoisesti. Uskaltavat tehdä päätöksiä, ikäviäkin. Kokonaisuus ja työn sujuvuus mielessä. Työntekijät joustavat ja ymmärtävät mikä on tärkeintä (lapset) työssään.  Puhumattakaan koulutuksesta ammattiin 💓. Mulla on ollut onni saada työskennellä hyven johtajien alaisuudessa Suomessa.

Koulumaailmaan en ole täällä (vielä) päässyt tutustumaan, mutta se mitä siitä olen kuullut niin toivon, että Suomessa ei mennä Ruotsin perässä. Meillä on hieno koululaitos ja taitavat tekijät siellä. Toivotaan, että Suomen opettajat jaksavat tehdä työtänsä ja päättäjät kuuntelevat ammattilaisia 💓.




Aurinkoista ja lämmintä kesää!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti