Ruotsia suomeksi

Olen Ruotsiin muuttanut suomalainen nainen. Kerron blogissani tuntemuksistani, havainnoistani ja kokemuksistani täällä Ruotsissa.

sunnuntai 27. elokuuta 2017

Kesäloma osa 2

Viikko myöhässä, mutta parempi myöhään kuin ei ollenkaan😉.

Kesäloman ensimmäinen osa meni siis sukuloiden ja lomaillen Kroatiassa.
Toinen puolikas menikin sitten kotimaassa....vai mitenkä tätä uutta maata tulisi kutsua jossa koti on 😮.
Kävimme pelaamassa golfia ja teimme mukavan päiväretken Grännaan.
Grännahan on sellainen pieni kylä/kaupunki Vätternin rannalla. Sen läpi tai ohi yleensä ajetaan kun ollaan menossa Eurooppaan autoilemaan.
Kylä on tunnettu niistä kovista punavalkoisista karkkitikuista ( ja nykyään siellä on jo kaikenlaista väritystä ja muotoa niiden karkeissa).





Oli ihana vain olla ja huilia kotona viimeinen lomaviikko.
Koirat nauttivat siitä, että eivät joutuneet olemaan yksin tai hoidossa.
Ilmat olivat vaihtelevat mutta enimmäkseen kauniit. Sattui kohdalle sateitakin...





Mutta nyt on siis työt alkaneet ja täydellä touhulla mennään. Meillä on nyt uusi työporukka ja muutama uusi lapsikin Regnbågessa ja on ihana kun pääsee suunnittelemaan pätevien tekijöiden kanssa tulevaa vuotta. Ideoita on hurjasti! 
Laitan tänne tulevaisuudessa vähän tietoa mitä kaikkea tulemme tekemään ja miten olemme osastomme sisustaneet kuin myös miten tehokkaasti voi arjen suunnitella esikoulussa.

Olemme kesän aikana sisustaneet kotiammekin uudestaan. Ja se olikin hieman tarpeellista, kun Roger oli kuitenkin ehtinyt asua jonkin aikaa yksikseen 😊.
Olen selaillut kaikkia eri sivuja etsiessäni ideoita kotiimme. Siltä pohjalta aloitin uuden tilin Instagramissakin ( Suskib64) johon keräilen kaikkea kaunista. Käykää vilkaisemassa jos kauniit asiat kiinnostavat 😊

Seurailen myös eri blogeja.
Yksi lempi blogini on Maijanmaailma.  Sinne sain nyt kesällä jakaa herkullisen Sitruunalohireseptin. Käykää katsomassa miten ihanasti Maija on yhdistänyt meidän perheessä jo vuosia nautittua sitruunalla graavattua lohta. 

Nyt koirien lenkitystä ja saunomista!
Mukavaa viikkoa kaikille!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti