Ruotsia suomeksi

Olen Ruotsiin muuttanut suomalainen nainen. Kerron blogissani tuntemuksistani, havainnoistani ja kokemuksistani täällä Ruotsissa.

lauantai 18. kesäkuuta 2016

Tänään tehtiin hyvää

Meillä on täällä aika iso asunto. Mutta kun toinen on asunut samassa talossa 10 vuotta niin sitä krää.... tavaraa kerääntyy. 😁
Ja nyt täytyy kysyä, että miksi jotkut haluavat säilyttää tavaroita "varaosiksi" tai "jos joskus tarvii" tai " tää oli meillä mökillä" tai .....? Tietysti jos löytyy tilaa säilyttää, niin silloin helposti siirtää jonkun tavaran säilöön.
Itse olen päässyt siihen tilaan, että "mitään en täältä mukaani saa kun aika koittaa/ en halua että lapseni joutuvat kahlaamaan läpi kauheaa tavaramäärää kun on aika/ vähemmälläkin pärjää".

No kuitenkin, tänään siivottiin kellarista varastosta kiertoon niitä tavaroita jotka näyttäytyivät heti turhina ( mun silmään kyllä osui paaaaaljon enemmän turhaa ;)). Vietiin tavarat kierrätyspisteeseen joka on ihan tässä vieressä. Ihan mieletön piste! Kaikelle kierrätykselle oma paikka. Niin meilläkin tietty Suomessa on, mutta tää on tuotu lähelle ihmisiä niin että on helppo kierrättää. Ja tällä on otettu huomioon kaikki mahdollinen materiaali. Sieltä saa lisäksi hakea ilmaiseksi sellaisia vihreitä ekopusseja joihin sitten ruuan jämät kaavitaan ja sit jätelaitoksessa kone tunnistaa nää pussit ja ohjaa ne omalle linjastolle😊.
Ihanan helppoa kierrättäminen. Kunhan vaan saadaan ne turhat ulos täältä talosta😄😁👍🏼.











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti